Starity

Ismét Pattinson a legszexisebb

2011. október 04. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is a Twilight sápadt vámpírja, Robert Pattinson lett a legszexisebb férfi a Glamour listáján.

hirdetés
Ismét Pattinson a legszexisebb

Robert Pattinson idén is megcsinálta és koronát kapott a fejére. A Glamour őt választotta a legszexisebb férfinak, immáron harmadik éve, egyhuzamban. A szavazatok összeszámolása után, kiderült, hogy a fiatal szívtiprót nem sok választotta el a második helyet képviselő szexi vérfarkastól, Taylor Lautnertől.

Az első ötben természetesen helye van a flúgos kalóz szerepébe bújt, Johnny Deppnek, a focicsillag David Beckhamnek, és nem utolsó sorban a dalos pacsirta Zac Efronnak is. A listát 40 ezer Glamour-olvasó döntése alapján állították össze.

Az előkelő helyeken változatosan és korhatár nélkül szerepelnek a különböző jókiállású férfiak, említhetnénk akár a Gossip Girl szépfiúját, Chace Crawfordot, a másnapos Bradley Coopert vagy Sandra Bullock isteni pasiját, Ryan Reynoldst, de a lista első felébe képviselteti magát az angol uralkodó ház egyik tagja, a fiatal Harry herceg is. Az, azonban a szerkesztők szerint is csodával határos, hogy Justin Bieber neve idén nem került bele a Top 20-ba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek