Starity

Seth Rogen megnősült

2011. október 04. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres színész-író, Seth Rogen szombaton elvette kedvesét, Lauren Millert, akivel már hét éve ismerik egymást.

hirdetés
Seth Rogen megnősült

Hosszú idő után a kaliforniai Sonomában mondta ki a boldogító igent Seth Rogen és Lauren Miller. A szerelmesek 2004-ben ismerkedtek meg, s tavaly szeptember jegyezték el egymást.

A ceremónián a családtagokon és közeli barátokon kívül néhány híresség is részt vett, köztük Adam Sandler, Jonah Hill és Paul Rudd.

Seth egyébként nem csak magánéletében jeleskedik, hiszen az 50/50 premierje a napokban volt, melyben főszereplőként és íróként is közreműködött. A produkciót Will Reiser élete ihlette, aki szintén besegített az írásba.

„Egy csomóan csak megnehezítettük Will helyzetét azzal, hogy olyan vacakul néztünk ki. Fogalmunk sem volt arról, hogy beteg, aztán amikor megtudtuk, nagyon rosszul éreztük magunkat miatta, persze egyáltalán nem olyan rosszul, mint ő – mesélt barátja rákkal folytatott küzdelméről. – Elég sokáig tartott megírni, de végül sikerült. Persze nagyon sok mindent hozzáköltöttünk, akad benne fikció. Például az én apámnak nincs Alzheimer-kórja, de sok jelenet van, ami az életben is pontosan így történt. Például Anjelica karakterének viselkedése. Az én anyám pontosan ugyanígy viselkedett. Komolyan el kellett zavarnom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek