Starity

Lady Gaga tud énekelni

2010. június 27. 10:10   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjaink egyik legsikeresebb énekesnőjéről az anti-rajongók azt állítják: "Á, nem is tud énekelni, csak elgépiesített hang!" Most Gaga bebizonyította új, You and I című számával - melyet Elton John rendezvényén adott elő - igenis TUD énekelni!

hirdetés
Lady Gaga tud énekelni

Kisebb Monster Ball-t rendezett Lady Gaga a 12. alkalommal megrendezett Annual White Tie and Tiara Ball-on, csütörtökön, Elton John házánál. A rendezvényen élőben adta elő 'Poker Face', 'Bad Romance','Speechless' és 'Alejandro' slágereit, amellett, hogy egy új, a közönség számára eddig ismeretlen dallal is fellépett.

A szám címe 'You and I', s ebben a slágergyanús szerzeményben Gaga megmutatta az eddig hitetlenkedőnek, hogy igenis van hangja. Szerintünk a szám nagyon szuper, a Youtube kommentelők nagy aránya csak dícséri Gagát. A tegnap feltöltött videót ma reggelre már nem kevesebb, mint 123 ezer néző látta.

Az énekesnő jelenleg is turnézik, és 2011-ben jelentkezik új albummal - vajon a 'You and I' is rajta lesz? A stílusa kicsit elüt Gagáétól, de reménykedünk benne, hogy - akár egy hasonló számokkal megtűzdelt albumon - hivatalosan is kiadják majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek