Starity

Előkerült Tupac szexvideója

2011. október 04. 20:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

15 évvel a legendás rapper halála után került napvilágra házi szexvideója.

hirdetés
Előkerült Tupac szexvideója

A TMZ.com állítása szerint ők már látták azt az 1991-ben készült öt perces házivideót, amin Tupac Amaru Skakur nemi aktust kezdett egy női rajongójával. Az előkerült részleten a legendás rapper egy groupie-kkal tömött buliban koktélt iszogat, majd kezében egy pohárral és egy spanglival elvonul egy szobába, ahol egy nő orálisan kielégíti, mialatt egyik kiadatlan számára rappel.

A Daily Mail beszámolt róla, hogy az oldal állítása szerint a felvétel birtokosa azt tervezi, hogy közzé teszi a videót. Egyik potenciális vevő a YouPorn.com, de más érdeklődők is vannak. A TMZ szerint előkerülhetnek további részletek is az aktus folytatásából.

A felvétel ezidáig még sehova nem került fel, így nem kizárt, hogy a hír kacsa, ahogy a rapperről szóló legutóbbi hír is kacsának bizonyult, miszerint elszívták hamvait, ugyanis azóta ezt édesanyja, Afeni Shakur megcáfolta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek