Starity

Leonardo Dicaprio és Blake Lively szakítottak

2011. október 05. 09:09   |   Szerző: isheaes

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A US Weekly tette közzé a hírt, miszerint Blake Lively és Leonardo Dicaprio útjai 5 hónap után külön váltak.

hirdetés
Leonardo Dicaprio és Blake Lively szakítottak

Bombaként robbant a hír a világhálón, miszerint a sztárpár 5 hónapos együtt járás után szakított. A US Weekly erősítette meg a szétválást. Állítólag mindketten úgy gondolják, hogy barátként jobban meg fogják érteni egymást.

Blake és Leo először Steven Spielberg hajóján mutatkozott együtt Monte Carloban még Májusban. A 24 éves lány mindenkinek azt mondta, hogy egy álma vált valóra, úgy érzi magát, mint egy mesében, és Leo számára a herceg a fehér lovon. A barátok szerint tökéletes párt alkottak, és a szülőkkel is megértették egymást.

A 36 éves színész számára, saját bevallása szerint örök emlék marad az a hétvége, amit nála töltöttek és a szerelme egész végig a konyhában főzött és ténykedett. A sztár elismerte, hogy sose járt még olyan lánnyal, aki tud főzni.

Leo tehát újra szabad préda a hölgyek részére, bár csak reménykedni tudunk benne, hogy nem Bar Refaeli karjaiban keres újra vigaszt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek