Starity

Paul Wesley a gyerekeken segít

2011. október 05. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sorozat sztárja és párja, Torrey DeVitto is csatlakozott a Global Roots nevű mozgalomhoz.

hirdetés
Paul Wesley a gyerekeken segít

Paul Wesley és Torrey DeVitto Hollywood két feltörekvő csillaga, és most már a Global Roots nevű mozgalom szószólói is. A pár még olaszországi nyaralása során találkozott az alapítvány létrehozójával, Rick Montgomery-vel. A program 1997-ben jött létre, és a fő célja azon gyermekek megsegítése és védelme, akik éhínségben és társadalmilag elégedetlen világban nőnek fel. Ricket pillanatok alatt lenyűgözte a fiatal pár önzetlensége.

„Lenyűgözőnek tartom Pault és Torrey-t. A legtöbb fiatal sztár manapság csak saját magával foglalkozik és a karrierjével. Már mikor megpillantottam őket, sejtettem, hogy mások. Nem lep meg, hogy egymásra találtak Hollywood forgatagában. Tökéletesen képviselik azt, ami a Global Roots célja. Pont ilyen emberekre van szükségünk ahhoz, hogy továbbítsuk a világ számára az üzenetünket” - magyarázta a férfi.

A mozgalom létrehozója ezt a találkozást igazi égi jelnek tekinti, mert mint kiderült Torrey már régóta elkötelezett híve a filantrópiának, és Paul is azt a lehetőséget kereste már régóta, ahol segíteni tud.

„Sok gyerek él éhínségben és szegénységben, és ez nem normális. A mi feladatunk emlékeztetni erre az embereket. Ami még ennél is fontosabb, hogy mindent megteszünk, hogy segíteni tudjunk azoknak, akik rászorulnak. Már kerestem a lehetőséget, hogy milyen jótékonysági szervezetben tudnék a legtöbbet adni, és ekkor bukkantunk egymásra a Global Roots-al. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a programnak a része lehetek, és remélem, hogy még több embert tudunk bevonni” – mondta el izgatottan a The Vampire Diaries sorozat sztárja.

Természetesen a rajongókat nem csak azzal próbálják segítségre bírni, hogy kedvencük a program szóvivője. Amennyiben támogatást nyújt valaki a Global Roots részére mindössze 10 dollár értékben, egy vacsorát is nyerhet a fiatal párral, Los Angelesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek