Starity

Megérkezett a Florence új klipje

2011. október 05. 15:03   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú énekesnő az október 31-én megjelenő albumáról egy újabb kisfilmet készített, amely a Shake It Out címet viseli.

hirdetés
Megérkezett a Florence új klipje

A brit aranytorkú énekesnő előző videoklipje a What The Water Gave Me a nyáron jelent meg. Ez volt az első dal a hamarosan érkező új albumról a Ceremonialsról. Október 3-án pedig napvilágot látott a Florence + The Machine következő kisfilmje a Shake It Out, amelyet már most nagy érdeklődés övez Amerikában és hazájában, Angliában is.

Az énekesnő most sem hagyta cserben rajongóit és egy roppant fülbemászó és erőteljes dalt alkotott nekik. A videoklip egy álarcos bálon játszódik, ahol mindenki igen bizarr maszkot visel. A vörös hajú sztár a sajátos és erőteljes táncával egyből kitűnik a sok elvont és fura figura közül.

A videó jelenleg a legnépszerűbb és legtöbbet tárgyalt klip a szigetországban, és a YouTube-on is hatalmas népszerűségnek örvend.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek