Starity

Jason Biggs beijedt a hármastól

2011. október 05. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikai Pite sztárját felesége különleges ajándékkal lepte meg a születésnapjára, de a színész beijedt az akció előtt.

hirdetés
Jason Biggs beijedt a hármastól

Jason Biggs jobb feleséget nem is kívánhatna Jenny Mollennél. Sok férfi álmodozik olyan asszonyról, aki születésnapi ajándéknak még egy nőt hoz a házba. Így történt ez náluk is. Jenny szerette volna meglepni párját, ezért felbérelt egy lányt, hogy hármasban töltsék az éjszakát.

Akár az Amerikai Pite legújabb részébe is beleillene, ami ezután következett. Jason ugyanis nem tudott mit kezdeni a két nővel, úrrá lett rajta a szégyenlősség és sajnálatos módon csődött mondott még az akció előtt. A Keisha névre hallgató másik hölgy nem lepődött meg a dolgon, állítása szerint már másnál is előfordult. Azzal vigasztalta a házasokat, hogy ez mindössze annyit jelent, hogy Jasonnek más nő nem kell a feleségén kívül.

2012-ben újra nevethetünk a színész és a többi jól ismert szereplő baklövésein az American Pie: Reunion című filmben, ahol egy érettségi találkozó keretében gyűlnek újra össze a régi arcok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek