Starity

Caroline Wozniacki golfütőt kapott

2011. október 05. 19:07   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világelső dán teniszezőt, Caroline Wozniackit ír származású golfozó barátja, Rory McIlroy lepte meg egy névre szóló ajándékkal.

hirdetés
Caroline Wozniacki golfütőt kapott

A jelenleg világelső dán teniszező, Caroline Wozniacki néhány hónapja van együtt golfozó barátjával, Rory McIlroyjal, akivel augusztusban a New Haven-i tenisztorna megnyerése után meg is csókolták egymást a kamerák előtt.

Caroline néhány napja Twitter-profilján osztott meg egy képet rajongóival, melyen egy olyan golfütő látható, amit a barátjától kapott ajándékba. A meglepetés különlegessége, hogy a szerelmesek vezetékneveiből megalkotott „Wozzilroy” felirat lett belegravírozva az ütő fejébe.

A 21 éves lány ezt úgy szeretné viszonozni barátjának, hogy teniszütő-szponzorának, a Yonexnak szólt, hogy szeretne egy olyat csináltatni Rorynak, amelyre szintén a kettejük vezetékneve van ráírva, csak kicsit másképp, mint a golfütőre. Caroline tervei szerint a teniszütőre a „McIacki” felirat kerül majd.


Caroline ajándéka Rorytól

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek