Starity

Christina Aguilera énektanárhoz jár

2011. október 05. 19:07   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha Christina Aguilerára gondolunk, nem hinnénk, hogy az igazán kivételes hangjának további csiszolgatásra lenne szüksége.

hirdetés
Christina Aguilera énektanárhoz jár

Az énekesnő nagyon keményen dolgozik visszatérésén: még arra is elszánta magát, hogy énektanárhoz járjon, hangja tökéletesítése érdekében. A The Voice első szériájában vállalta, hogy mentora legyen a leendő csillagoknak, úgy tűnik, most neki is egy kis szakmai segítségre van szüksége.

Christina Aguilerát mindig is kritizálták, de hangjára nem lehetett soha panasz. A neve fémjelez számos legendás, élő előadást, többek között az It's A Man's World című számmal való színpadra lépést, amelyet 2007-ben adott elő, és azóta is a harmadik legjobb előadásként tartják számon a Grammy történelmében.

A rajongók csodálkoznak, hogy pont ő fordult énektanárhoz, mikor számos más előadónak nagyobb szüksége lenne rá. Lehetséges, hogy Christinának sikerülni fog visszahozni a régi szép időket, amikor a tehetség mindennél többet számított. Annyi biztos, hogy az új albuma nagyon precíznek és művészinek ígérkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek