Starity

Elena Anaya újra Banderasszal?

2011. október 06. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elena Anaya első közös filmje Antonio Banderasszal a La piel que habito, ami már a magyar mozikba is eljutott, A bőr, amelyben élek címmel. Most azonban egy újabb közös projekt van készülőben.

hirdetés
Elena Anaya újra Banderasszal?

Elena Anaya és Antonio Banderas a La piel que habito, azaz A bőr, amelyben élek című film forgatása alatt ismerték meg egymást. A spanyol színésznő úgy nyilatkozott, hogy Antonio egy kedves, figyelmes, jószívű ember, könnyen megtalálták a közös hangot, és nagyon hamar össze is barátkoztak.

A kapcsolatot a film forgatása után is tartották, olyannyira, hogy a La piel que habito végeztével máris egy újabb közös projekt van készülőben, melynek biztos két főszereplői az új Almodóvar-film sztárjai lesznek. Ebben az alkotásban Antonio nemcsak színészként, de rendezőként is fog munkálkodni.

Annyi már biztos, hogy az új projekt egy sci-fi lesz, és az Automata címet viseli. Ha igazak a források, 2012-ben már látható lesz a spanyol mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek