Starity

Kik a felelősek a raplegendák haláláért?

2011. október 05. 21:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

P. Diddy és Suge Knight a felelősek Tupac és Notorius B.I.G. haláláért?

hirdetés
Kik a felelősek a raplegendák haláláért?

Az egykori Los Angeles-i nyomozó, Greg Kading könyvet írt Murder Rap: The Untold Story of the Biggie Smalls and Tupac Shakur Murder Investigations címmel, melyben azt állítja, hogy P. Diddy és Suge Knight a felelősek a két raplegenda haláláért.

Kading, aki nyomozott mindkét rapper megoldatlan halálesetében, a vallomások alapján úgy gondolja, hogy Diddy és Knight fizettek a gyilkosságok elkövetéséért. Egy Duane „Keffe D” Keith Davis nevű férfi, a Southside Crips banda egyik tagja azt vallotta, hogy Diddy 1 millió dollárt ajánlott neki, hogy megszabaduljon Tupac Amaru Shakurtól.

„Diddy levitt a földszintre, és mondta, »Ember, meg akarok szabadulni azoktól a pacákoktól«. Én mondtam, hogy »Kitöröljük a seggüket gyorsan. Ez semmi.« Mi 1 milliót akartunk” – hallható a vallomás hangfelvételén.

Egy másik nő, aki nevet változtatott, hogy megvédje személyazonosságát, azt mondta a rendőrségnek, hogy Suge pénzt adott neki, hogy felbérelje Wardell „Poochie” Fouse-t Notorious B.I.G. kiiktatására. A nő Suge egyik közeli munkatársa és egyik gyermeke édesanyja.

„Ő tényleg dühös volt Shakur meggyilkolása miatt. Soha nem láttam őt ilyennek azelőtt. Elmondta nekem, hol lesz Biggie... tudod, azon a partin az autós múzeumban. Azt mondta, hogy szóljak Poochie-nak, hogy menjen oda és gondoskodjon róla, tudod mire gondolok?” – vallotta a nő.

Diddy egyszerű nyilatkozatot adott az LA Weeklynek az üggyel kapcsolatban: „Ez a történet pusztán fikció és teljesen nevetséges.” Suge Knight nem reagált a vádakra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek