Starity

Ashton Kutcher elköltözött Demitől

2011. október 06. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és neje immáron külön élnek, miután kiderült, hogy a Két pasi meg egy kicsi sztárja másik nővel enyelgett.

hirdetés
Ashton Kutcher elköltözött Demitől

A pletykák, melyek azt igazolták, hogy a sokak által Charlie Sheen utódjaként emlegetett színész, Ashton Kutcher félrelépett, elérték tetőfokukat. A Life&Style magazin arról tudósít legújabb számában, hogy a páros külön él, valamint fotókat is előkerítettek a színész félrelépéséről.

Bár egy pillanatig úgy tűnt, a páros kapcsolata rendbe jön, tévedtünk. A csalfaság indoka Demi különös szokásai voltak, ezeknek hála sodródott a sztár másik nő karjaiba.

Demi magatartása 180 fokos fordulatot vett. Eddig teljesen józanul ítélkezett a dolgok felett, most azonban úgy viselkedik, mint egy hisztérika. Ashton szereti őt, de nem tudja elviselni, amit Demi művel magával” – árulta el egy bennfentes.

A hírek szerint a színész továbbra is próbálja visszaszerezni nejét, hiszen mindig is ő fog prioritást élvezni – legalábbis a színésznő egy barátja szerint. A fentebb említett prioritás azonban arra volt elég, hogy Kutcher más nővel töltse Demivel való házasságuk évfordulóját...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek