Starity

Courtney Love megölné Kurt Cobaint

2011. október 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő elárulta, ha Kurt életben lenne, ő maga küldené vissza a halálba.

hirdetés
Courtney Love megölné Kurt Cobaint

Több összeesküvés-elmélet született már a legendás zenész, Kurt Cobain haláláról, Nick Broomfield például azt firtatja az énekesről szóló dokumentumfilmjében, vajon öngyilkosság miatt, vagy Courtney keze által halt meg.

A The Hole énekesnője a Vanity Fairnek adott interjújában elárulta, nagyon dühös, amiért Kurt megölte magát, s ha életben lenne, ő maga küldené vissza a halálba.

„Dühös? Mi a fenét gondolsz? Ha most azonnal visszatérne, meg kellene ölnöm azért, amit velünk tett. Mocskos módon megölném. Először lefeküdnék vele, majd kinyírnám” – mesélte Love, aki elmondta, annak ellenére, hogy a Nirvana bevételeinek több mint 80%-át birtokolta az énekes halála után, mindig is szegényesen élt – ez többnyire annak köszönhető, hogy éveken át drogproblémákkal küzdött.

Courtney eddig sem örvendett nagy tiszteletnek a Nirvana-rajongók körében, de mérget vehet rá, hogy a helyzet nem fog változni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek