Starity

Taylor Swift újabb díjjal gazdagodik

2011. október 06. 19:07   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CMT a közelmúltban jelentette be, hogy Taylor Swift is azon öt előadó között van, akiket az idei Artists of the Yearen díjaznak majd. A kitüntetetteket az elismerésen túl egy 90 perces bemutatófilmmel is megajándékozzák.

hirdetés
Taylor Swift újabb díjjal gazdagodik

Az Artists of the Year (Az év előadói) egy különleges vacsoraest keretében lezajló esemény, ahol a legjobb countryelőadók kapnak elismerést. A második alkalommal megrendezett díjkiosztón az énekesekről egy másfél órás filmet is levetítenek. Az ünneplésen nem csak a díjazottak vesznek részt, hiszen további hírességek is hivatalosak a vacsorára, valamint élő előadások teszik majd különösen izgalmassá az estét.

A díj kiosztásánál olyan szempontokat is figyelembe vettek, mint az elmúlt évben eladott albumok, letöltések száma, és a keresettség a CMT.com oldalon. Taylor mellett a díjazottak között van még Jason Aldean, Kenny Chesney, Lady Antebellum és Brad Paisley is.

Igazán szép teljesítmény, gratulálunk Taylornak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek