Starity

A Gossip Girl sztárja gátlásos és félénk

2011. október 07. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tika Sumpter az októberi Vibe Vixen magazin címlapján domborít. A fotósorozaton kívül egy interjún is részt vett, melyben elárulta, nem fog beállni a hollywoodi sorba, ahol wannabe-sztárok sorakoznak.

hirdetés
A Gossip Girl sztárja gátlásos és félénk

A Gossip Girl negyedik évadában feltűnt Raina Thorpe teljes ellentéte Tika Sumpternek, hiszen a sorozatban Rainának nincsenek gátlásai. Viszont a való életben Tika nem egy vakmerő lány.

„Nagyon félős vagyok, az első gátlásaimat akkor vetkőztem le, amikor fehérneműben pózoltam egy magazinnak. Lehet, hogy ez nem látszik rajtam, de az összes filmpremier előtt izgulok” – mesélte Tika a Vibe Vixen magazinnak, majd hozzátette: „Imádok a vörös szőnyegen lenni, de a szokásos izgalom sosem kerül el. Mi lesz, ha elesek a magas sarkúmban? Vagy valami előnytelen képet csinálnak rólam, meg hasonlók. De ez a hírnévvel együtt jár.”

Tika azt is elárulta, hogy sosem fog beállni a hollywoodi sorba. „Itt, Hollywoodban nem lehet meginni egy jó kávét – meséli nevetve – Minden lány, aki kávézóban, étteremben dolgozik, színésznő akar lenni. Ez pedig általában egyikőjüknek sem sikerül, vagy legalábbis nagyon kevésnek. Egy színésznőnek karizmatikusnak kell lennie, nem pedig wannabe-nek, én sosem álltam és nem is fogok a sorban lenni. Nem játszom meg magam, ez vagyok én, és talán ezért tartok ott, ahol tartok!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek