Starity

Alicia Keys musicaldalokat is ír

2011. október 07. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő több dalt is ír a közelgő 'Stick Fly' című Broadway-musicalhez, melyben társproducerként is közreműködik.

hirdetés
Alicia Keys musicaldalokat is ír

Alicia Keys júniusban aláírta, hogy társproducere lesz Lydia R Diamond új Broadway-darabjának, de a szervezők most azt is bejelentették, hogy az énekesnő tervezi, hogy segít a betétdalok írásában is.

A producerek elárulták, hogy még mindig dolgoznak a zene pontos elhelyezésén a darabban, de azt megígérték a rajongóknak, hogy várhatóan felhasználják Alicia Keys eredeti zenei stílusát, hogy tovább lendítsék Lydia történetét.

A No One énekesnője azt is elmondta, hogy nagyon hálás, amiért hozzájárulhat a Stick Fly-hoz, mert hisz benne, hogy a zene megérinti majd a közönséget.

„Mint aki fel-alá sétél a körúton fiatal lányként, nem tudom leírni annak az izgalmát, hogy dalokat alkothatok egy Broadway-bemutatóra. Szeretem a Stick Fly humorát és emberiességét, és nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek annak az érzelmi utazásnak, amire ez a show elviszi a közönséget” – mondta az énekesnő, aki korábban azt is nyilatkozta, hogy Diamonddal dolgozni egy valóra vált álom.

A Stick Fly-t először november 18-án viszik majd színpadra a Cort Theater-ben, majd december 8-tól rendszeresen játszani fogják. A darabban Mekhi Phifer is Dulé Hill is főszerepet kaptak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek