Starity

Adele énekli az új Bond-film betétdalát

2011. október 07. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő hamarosan felénekeli a film főcímdalát, melyen Paul Epworth-tal dolgozik együtt.

hirdetés
Adele énekli az új Bond-film betétdalát

A The Sun a napokban megerősítette, hogy a legújabb Bond-film betétdalát Adele fogja elénekelni. A produkció jövőre startol a mozikban, a brit énekesnő pedig hamarosan stúdióba vonul, hogy megkezdje a szám rögzítését.

„Adele volt a legkézenfekvőbb választás a következő Bond-film főcímdalára. Az utóbbi néhány film betétdala éppen csak bejutott a slágerlistákra. De azok után, hogy ő az év szenzációja, a filmesek biztosak benne, hogy a dal hatalmas siker lesz” – mesélte egy névtelen informátor.

A készítők eddig sem bíztak semmit a véletlenre, hiszen olyan sztárokat kértek fel az előző epizódok főcímdalaihoz is, mint Alicia Keys, Sir Paul McCartney, a Duran Duran, Madonna vagy Tom Jones.

Egyelőre az új rész és a dal címe is titok, azt viszont már tudjuk, hogy a rendező Sam Mendes lesz, kedvenc titkos ügynökünket pedig továbbra is Daniel Craig játssza majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek