Starity

Britt Robertson és Thomas Dekker összejöttek?

2011. október 07. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal tehetség sok időt tölt együtt mostanában a forgatáson és azon túl is. Vajon több van köztük puszta barátságnál?

hirdetés
Britt Robertson és Thomas Dekker összejöttek?

Brittany Robertson és Thomas Dekker a The CW új sikersorozatának, a The Secret Circlenek a forgatásán ismerkedett meg. Aki követi a széria epizódjait az előtt már nem titok, hogy a képernyőn nagyon is jól működik a kémia a két karakter között, hiába van a fiúnak egy másik lánnyal kapcsolata.

Most szárnyra keltek a hírek, miszerint a két fiatal tehetség a való életben is közel került egymáshoz. A stábtagok szerint állandóan együtt lógnak a forgatásokon, és a szabadidejük legtöbb részét is együtt töltik. Vajon kihatott rájuk a sorozatbeli szerelmük?


Vajon a valóságban is egy párt alkotnak?

Megerősített információk egyelőre nincsenek, csak a fenti Twitter kép. Ez alapján csak arra tudunk gondolni, hogy már túl vannak a barátságon. A sorozat epizódjait csütörtök esténként tűzi műsorára a The CW Amerikában, és a nézettségi adatok alapján nem valószínű, hogy csak egy szezont él meg a titkos koven története.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek