Starity

Emma Stone nem szeretne változást

2011. október 07. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő reméli, hogy Pókember története nem lesz nagy hatással jövőjére.

hirdetés
Emma Stone nem szeretne változást

Emma Stone eddig sem volt ismeretlen a hazai mozirajongók számára, hiszen nemrég Julianne Moore és Ryan Gosling oldalán tűnt fel az Őrült, dilis, szerelem. című filmben, melyet a Barátság extrákkal bemutatója követett, jövő nyáron pedig a The Amazing Spider-Man című filmben láthatjuk majd viszont.

A vörös szépség a Pókember-filmeket övező hatalmas hisztéria ellenére sem szeretné, ha Gwen Stacy karaktere miatt felfordulna jól megszokott élete: „Nem készülök semmire, majd meglátjuk, hogy mi lesz. Honnan lehet azt tudni, hogy az életed meg fog változni egy hétvége alatt? Én jól vagyok, minden változás nélkül. Nem szeretném, hogy fenekestül felforduljon az életem. Természetesen nagyon hálás vagyok, és élvezni szeretném ezt a lehetőséget, ami egyszer adódik egy életben” – nyilatkozta az Empire magazinnak, melynek többek között arról is beszélt, hogy miért választaná Pókembert.

„Batman igazán zseniális, de ez nem arról szól, hogy egy gazdag pasi csinál magának egy különleges ruhát. Superman is csodás, de itt nem egy sebezhetetlen pasiról van szó, akit még nem láttunk a Földön. Pókember olyasvalaki, akivel együtt jársz iskolába vagy dolgozni. Aztán egyszer csak, minden előzmény nélkül emberfeletti gonosztevőket győz le. Igazán hihetetlen” – tette hozzá az internetes veszélyességi listán tizedik helyen álló színésznő.

A produkció hazai premierje 2012 nyarán esedékes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek