Starity

VV5: piszkálják Annamária rokonait

2011. október 07. 18:06   |   Szerző: Ev Bry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5-ben szereplő Annamáriának két unokaöccsét rendszeresen piszkálják az iskolában nagynénjük miatt.

hirdetés
VV5: piszkálják Annamária rokonait

A Való Világ 5 „Furák” kategóriájába jelentkezett Annamária – akiről nemrég kiderült, hogy 16 évesen már szült – unokaöccseit rendszeresen rugdossák és köpködik, amiért valóságshow-szereplő a nagynénjük.

Annamária azért is jelentkezett a játékba, hogy nővérének és annak gyermekeinek jobb életük legyen.

„Ancsi miatt az iskolában rendszeresen megverik a nyolc és tizenhárom éves gyerekeimet, és ez nagyon megviseli őket lelkileg. Főleg a kicsit, aki egy vagány srác volt, de már sokszor jött haza sírva, ahogy a bátyja is. Ha kijön a húgom, fogom a családot és elköltözünk innen, hiszen ha a gyerekekkel ezt csinálják, mi lesz majd Ancsival?” – nyilatkozta a Borsnak a VV-s szereplő nővére.

A gyermekek anyja már üzent az igazgatónőnek is, de sajnos hiába, ugyanis az iskolán kívül ugyanúgy folytatják a piszkálódást. Két gyerekre már rá is szólt, akik ennek ellenére szekálják a fiúkat. Nagyon sajnálja, hogy azt kell látnia, hogy bántják gyermekeit. Szerinte ez csak az irigység miatt van.

„Csúfolnak, mert ő a nagynéném. Egyfolytában szekálnak, kérdezősködnek, ütögetnek, leköpnek és rugdosnak, mert a többiek a suliban nem szeretik őt. Csúnyán beszélnek róla, és azt mondják, hogy úgy viselkedik, mint egy lotyó” – mesélte a fiatalabbik gyerkőc.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek