Starity

Férfiakként térnek vissza a Boyfriend tagjai

2011. október 07. 18:06   |   Szerző: detty.95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban még aranyos kisfiúkként ismertük meg a Boyfriendet, de októberi visszatérésükre teljesen megváltoztatták kinézetüket, és új dallamokkal varázsolják el a rajongókat is.

hirdetés
Férfiakként térnek vissza a Boyfriend tagjai

Október 5-én a Starship Entertainment végre közzétette a Boyfriend legújabb videoklipjét, a Don't Touch My Girlt, melyet órák alatt több ezren tekintettek meg.

A videóban látszik, hogy a tagok ki szeretnének bújni a kisfiú-szerepbõl. Katonai ruhákban táncolnak, és egy fiú összetört szívérõl énekelnek. A kisfilm készítõi nagyon sokat fókuszáltak Kwangminra, aki világosabb ruhákban táncol, és kétszer is rappel Minwoóval együtt.

A Starshi Entertainment ezúttal nem a BraveSoundra hanem a Sweetune-ra bízta a hat fiú sorsát. A koreográfiát a DQ készítette, akik segítettek már a B2ST-nek, a MBLAQ-nak és Rainnek is.

„Az édes, érzelmes dallal ellentétben, mely egy szerelmespár történetét meséli el, most a fiúk egy erőteljes és karizmatikus előadással fogják meglepni a rajongókat, egy fegyelmezett koreográfiával” – írta a menedzserük a Starship oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek