Starity

Így bulizik a Hot Chelle Rae

2011. október 08. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hot Chelle Rae eddig három videoklipet jelentetett meg, amelyek közül az utolsó, a Tonight, Tonight érte el a legnagyobb sikereket szerte a világon. Most pedig itt az új sikergyanús dal klipje.

hirdetés
Így bulizik a Hot Chelle Rae

Az I Like It Like That még a nyári koncertturnén debütált, és már akkor nagy sikereknek örvendett. A felvételeket viszont csak szeptember elején kezdték meg a New Boyz közreműködésével.

A dal hivatalos verziója végül szeptember 9-én debütált a 107,5 The River nevű amerikai rádióállomáson. Az iTunesra viszont csak a napokban került fel, ennek ellenére már a 21. helyet foglalja el a legnépszerűbb lemezek között.

A szám nem hivatalos verzióit eddig mintegy százezren hallgatták meg a YouTube-on, és többnyire pozitív visszajelzéseket adtak, ami igencsak szép jövőt sorsol a bandának.

A klip közelgő megjelenéséről a fiúk saját Twitter-profiljukon többször beszámoltak nekünk az utóbbi napokban. Október 7-én délelőtt pedig fel is került a dal a srácok hivatalos VEVO-oldalára. A kisfilm egyes eseményeit saját turnébuszukon forgatták, helyenként pedig koncertvideókkal és backstage-ben készült felvételekkel is színesítik a klipet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek