Starity

Chenoa és David újra szemtől szemben

2011. október 08. 04:04   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerdán, a Cosmopolitan magazin rendezvényén ismét találkozott az egykori pár, de feltűnően kerülték egymás társaságát.

hirdetés
Chenoa és David újra szemtől szemben

Chenoa és David de María kapcsolata amilyen intenzív volt, olyan hamar véget is ért. Az újságírók azonban, amikor október 3-án este meglátták őket hosszú idő után egy helyszínen – a Cosmopolitan magazin rendezvényén –, alig hittek a szemüknek.

Egyikük sem tűnt túl vidámnak, ráadásul feltűnően kerülték is egymás társaságát, sőt, a legapróbb pillantásokat is. Ez nem tűnik részükről túlságosan egészséges reakciónak, így megindultak a találgatások, hogy akkor annak idején mégsem teljesen békében váltak el egymástól.

A Ritz Hotelben az egykori szerelmesek arcáról még a leghalványabb jelét sem lehetett leolvasni annak, hogy nem is olyan régen még romantikus kapcsolatban éltek egymással néhány szép hónapon keresztül. A duó, amely egykor közösen adta elő a színpadon a Que yo no quiero problemas (Nem szeretnék problémákat) című dalt, most úgy tűnik, hogy civilben mégiscsak akadnak gondok közöttük. Utólag többen megint feltételezik, hogy akkori románcuk egyszerű reklámfogás volt a dal promóciója érdekében, egy egyszerű csel a nyilvánosság szeme előtt.

Nem tudhatjuk pontosan, igaz-e vagy sem mindez, bár Laurát ismerve rengetegen feltételezik, hogy reklámról egyáltalán még csak szó sem esett, legalábbis az énekesnő részéről biztosan nem. Hónapokkal később a szakításuk után – mely egyesek szerint De María exének volt köszönhető – a mallorcai szépségre végre rátalálni látszott a boldogság Alain Cornejo személyében, akivel a közelmúltban ismét véget ért közel egyéves párkapcsolata, és akivel egyetértésben, barátságban váltak el. „Sajnos nem tudtuk megmenteni a kapcsolatunkat” – nyilatkozta Chenoa a szakítást követően, megelőzve a kéretlen pletykákat.

Az elegáns hotelben az extriunfita és De María nem számítottak arra, hogy a másik is jelen lesz, legalábbis arra biztosan nem, hogy szemtől szembe összetalálkoznak majd. Így teljes közöny uralkodott közöttük egész éjszaka, bár állítólag szívélyesen üdvözölték egymást, csak ezt érdekes módon senki sem látta.

Az énekesnő szakmailag szárnyal, de jelenleg nincs mellette egy szerető társ, akire a szíve mélyén már nagyon régóta vágyik. Azt mindenesetre teljesen nonszensz feltételezésnek tartja, amit rajongói szeretnének.

„David (Bisbal) és én lezártuk életünk ezen fejezetét. Biztos, hogy nem kezdjük újra. Nagyon jó barátok vagyunk, barátokként szeretjük és tiszteljük egymást. De nem leszünk újra egy pár” – nyilatkozta a szépség, aki az estén egy gyönyörű, zöld ruhát viselt, s amely által kinevezték az est egyik istennőjének, többek között a szintén lélegzetelállító, vörös ruhát viselő Edurne mellett.

A bal szélen Chenoa, a jobb szélen pedig a szintén lélegzetelállító Edurne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek