Starity

Megerőszakolták Johnny Deppet

2011. október 08. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész nem kedveli túlzottan a fotózásokat, és úgy érzi magát a képek készítése során, mintha megerőszakolnák.

hirdetés
Megerőszakolták Johnny Deppet

Fura kijelentést tett a minap Johnny Depp, amikor legújabb fotósorozatát készítette Terry Richardsonnal. A 48 éves színész, aki messze az egyik legfizetettebb a filmiparban, a Vanity Fairnek állt modellt egy exkluzív fotózás keretében, ám Johnny annyira ellenszenves a témával szemben, hogy nemi erőszakhoz hasonlította a felhajtást.

„Olyan, mintha megerőszakolnának. Nagyon furcsa az egész szituáció, és hülyén érzi magát az ember” – nyilatkozta Johnny, aki nem sokkal később már meg is bánta szavait, ugyanis rengeteg emberből negatív érzéseket váltott ki.

Egy nemi erőszak ellen küzdő szervezet szóvivője örömmel felvilágosítaná Deppet a szexuális zaklatás fogalmáról, szerinte ugyanis halvány lila gőze sincs arról, mit is jelent valójában.

„Attól függetlenül, hogy a fotósok néha tolakodóak, semmi összehasonlítási alap nincs a két dolog között. Ez egy bűncselekmény, mely Amerikában kétpercenként megtörténik – hangzik Katherine Hull kissé ingerült nyilatkozata. – A RAINN szívesen szembesítené Mr. Depp-pel a nemi erőszak áldozatait, akik valószínűleg elmagyaráznák, mit jelent megerőszakoltnak lenni.”

A kalapos kalóz azonban gyorsan korrigált a helyzeten, s nemrég bocsánatkérést intézett az áldozatok felé: „Helytelenül fogalmaztam, amikor próbáltam megválasztani a szavaimat. Nincs összehasonlítási alapom, nagyon sajnálom. Fogadják el szívből jövő bocsánatkérésemet.”


A fotózás során készült képek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek