Starity

Szülinapján szakított Seherezádéval kedvese

2011. október 08. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A villa szőke bombázója csütörtökön töltötte be 21. életévét, biztosan vágyik valamiféle ajándékra az RTL csapatától, de arra nem számít, hogy egy borzalmas üzenetet fog kapni.

hirdetés
Szülinapján szakított Seherezádéval kedvese

VV Seherezádé csütörtökön töltötte be 21. szülinapját. A villa szenvedélyes nője még nem tudja, hogy egy szörnyű ajándékot kap majd római kedvesétől. Ugyanis Claudio már napokkal ezelőtt szakított a szőkeséggel, de ő erről még semmit sem sejt. Most azonban egy videóüzenetettel lepi majd meg Seherezádét – írja a Bors.

Claudio elárulta, ő minden egyes összefoglalót megnéz, és nagyon rosszul esett neki, amikor barátnője Gergővel lubickolt a jakuzziban. A Való Világ szerkesztői hosszú gondolkodás után döntöttek úgy, hogy elárulják Seherezádénak a rossz hírt.

„Köztünk mindennek vége. Volt egy megállapodásunk, amit te már a Való Világ legelején megszegtél. Nagyot csalódtam benned. Pedig a szüleim is befogadtak a családba, rengeteg segítséget kaptál tőlünk. Nem érdekel, hogy részeg voltál. Ha szeretnél, nem csináltál volna ilyet. Soha többé ne gyere Rómába!” – nyilatkozta Claudio az üzenetben.

A nemrég kieső Melinda szerint Seri nem fogja jól viselni a hírt. Azt is elárulta, sokat beszélgetett a bombázóval, aki még mindig Claudiót szereti. Ám valószínűleg a sírás és a könnyek már nem fognak segíteni a lánynak, inkább Gergő ölelése és szeretete mentheti meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek