Starity

Ennyi volt a The Playboy Clubnak

2011. október 09. 13:01   |   Szerző: isheaes

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NBC csatornán újoncnak számított The Playboy Club nem hozta meg a várva várt sikert, így három epizód után a csatorna törlésre kényszeríti.

hirdetés
Ennyi volt a The Playboy Clubnak

Az idei szezonban kezdődő The Playboy Club című sorozat – amelyben Amber Heard és Eddie Cibrian a főszereplő –, nem kap több esélyt az NBC csatornától. Már az elejétől fogva, még mikor el sem kezdték vetíteni a sorozatot, botrányok övezték. Az NBC úgy határozott, hogy törli a sorozatot a műsoráról három epizód után. Arra hivatkoztak, hogy túlságosan alacsony a nézettsége (3,4 millió), arról nem is beszélve, hogy a Szülők Televíziós Tanácsa sem hagyta annyiban az egészet, mivel elmondásuk szerint a sorozatot nem a főműsoridőben kellene vetíteni, hiszen provokatív dolgokat is tartalmaz. Már az NBC szóvivője is megerősítette a sorozat törlését.

Tim Goodman, hollywoodi riporter azt nyilatkozta a show-ról, hogy rossz, a forgatókönyv gyenge, a színészi játék tűrhetetlen, a szexizmus pedig nevetséges.

Amerikát nem érdekli egy retro életstílusú sorozat, erre az NBC is hamar rájött. Természetesen Hugn Hefner, a Playboy alapítója sem hagyhatta szó nélkül a kaszálást. Ő a Twitteren keresztül adott hangot véleményének: „Sajnálom, NBC. A The Playboy Club nem ért el a közönségig. Az lett volna a megoldás, ha a sorozatot egy felnőtteknek szóló csatornán kezdik el vetíteni.”

A The Playboy Club rajongói nagyon feldúltak a törlés miatt.

Az már biztos, hogy a csatornán csak három részt láthat a közönség, de arról még nincs szó, hogy a maradék négynek, ami már leforgatásra került, mi lesz a sorsa. A rajongók reménykedhetnek abban, hogy jobb esetben felkerül majd az internetre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek