Starity

Szorcsik H. Vikinek kisfia lesz

2011. október 08. 12:12   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban Beája immár hat hónapos terhes, így kiderült: kisfiút hord a szíve alatt. A kórházba Vikit párja, András és anyósa kísérte el, akik szintén nagyon boldogok voltak.

hirdetés
Szorcsik H. Vikinek kisfia lesz

A Blikk írta meg a hírt először, miszerint Viki veszélyeztetett terhes. Az első hónapokban egy grammot sem hízott, így az orvos sok pihenést írt neki elő. A színésznő ekkor döntött úgy, kiszáll a Jóban Rosszban sorozatból, mivel számára a baba és a család a legfontosabb.

Most, hogy már hat hónapos a magzat, Viki, párja és anyósa elindultak ultrahang-felvételre. Kiderült, hogy egy kisfiú növekszik a lány hasában – írja a Blikk.

„Azt érezni, hogy a saját gyermeked növekszik a hasadban, tudni, mekkora és milyen, csodálatos dolog. 47 kiló voltam, mikor teherbe estem, és most vagyok 53, úgyhogy megvan az a pár kiló” – mesélte mosolyogva a kismama.

Az apuka így nyilatkozott: „Eléggé vizuális típus vagyok, majd ha meglátom őt először, akkor fogom igazán felfogni.”

A boldog nagymama és András boldogan nézték a 4D-s ultrahang- felvételeket, amelyek szerint egy gyönyörű és egészséges trónörökösre számíthatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek