Starity

Kid Cudi már készül a halloweenre

2011. október 08. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kid Cudi Maniac című videoklipje hamarosan elérhető lesz a legnagyobb videómegosztó portálon.

hirdetés
Kid Cudi már készül a halloweenre

A 27 éves rapper már tudja, mi lesz a személyes meglepetése a halloweenre: Kid Cudi nemrég bejelentette következő kisfilmjének érkezését, melynek premierje október 31-ére, azaz halloweenre várható.

A fiatal előadó az utóbbi időben számos hátborzongató klippel állt elő, gondoljunk csak a No One Belives Me-re, vagy a Mr. Rager című kislemezre. Úgy tűnik, Cudi most is marad ennél a szokásánál, hiszen a Maniachez már egy trailer is készült korábban. A videó ugyan csak 11 másodperces, mégis bővelkedik megbotránkoztató jelenetekben, ami nem is csoda, hiszen direkt halloweenre időzítették a teljes klip bemutatását.

A rendezők nevei között természetesen Kid Cudi szerepel, valamint Shia LaBeoufé is felcsendül, aki számos alkalommal dolgozott már együtt a rapperrel.

Cudi egyébként azt is közzétette, hogy új, WiZaRd című lemeze decemberben fog megjelenni, melyet Dot da Geniusszal közösen dob piacra. A fiatalember állítása szerint a korong meg fogja változtatni a zenét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek