Starity

Katy Perry új stílussal hódít

2011. október 08. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új fotósorozat készült az énekesnőről, és a képeken ismét fekete hajkoronával láthatjuk. Katy Perry visszatért a 20-as évekbe.

hirdetés
Katy Perry új stílussal hódít

Úgy tűnik, divat lett vintage-stílusú képeket készíteni. Selena Gomezről még nyáron készített a mexikói Elle magazin egy, a 70-es évek hangulatát idéző fotósorozatot. Aztán Demi Lovato követte barátnőjét, most pedig Katy Perry állt be a sorba.

A különleges fotók által visszautazhatunk az időbe, és láthatjuk, hogy milyen volt a divat 20, 30 vagy akár 80 évvel ezelőtt. Persze, kicsit modernebb stílusú ruhákat adnak a sztárokra, de a végeredmény mindig érdekes, fantáziadús és figyelemfelkeltő lesz.

Katy az 1920-as évekbe kalauzol vissza minket. A ruhák, a sminkek, a kiegészítők, a helyszínek és a frizurák is az akkori viseletet adják vissza. A fotózás kedvéért az énekesnő ismét fekete fürtökkel jelent meg. Vajon visszafestette haját vagy csak parókát vett fel, és maradt a rózsaszínnál?

Fotó: www.adrants.com / David LaChapelle
Fotó: www.adrants.com / David LaChapelle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek