Starity

Hamarosan itt van az új David Guetta-klip

2011. október 08. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett David Guetta Usherrel közös videoklipjének, a Without You-nak az előzetese.

hirdetés
Hamarosan itt van az új David Guetta-klip

Augusztus 26-án jelent meg a népszerű francia lemezlovas legújabb albuma, Nothing But The Beat címmel. A korongról eddig két klipes dal érkezett, a Nicki Minajzsal és Flo Ridával közös Where Them Girls At és a Taio Cruz és Ludacris közreműködésével készített Little Bad Girl.

A két nagy sikereket elért sláger után megérkezett az album harmadik kislemeze is, az Usherrel közös Without You, mely hivatalosan szeptember 27-én jelent meg.

A dal már most nagy népszerűségnek örvend, Amerikában, Ausztráliában és Kanadában is a top 10-ben szerepel, így valószínűleg hatalmas partysláger lesz belőle. Videoklipjét július végén forgatták le. Guetta a Facebook-oldalán írta meg, hogy a Without You kisfilmje október 14-én érkezik majd.

David Guetta hivatalos VEVO-csatornájára már fel is kerültek a duett videoklipjének Így készült-jelenetei – némi kulisszatitokkal fűszerezve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek