Starity

Brad Pitt megérkezett Budapestre

2011. október 09. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és párja, Angelina Jolie tegnap megérkeztek Magyarországra, hogy Pitt vadonatúj, zombis filmjének egy részét nálunk forgassák.

hirdetés
Brad Pitt megérkezett Budapestre

A tegnapi nap folyamán érkezett meg Brad Pitt és Angelina Jolie Magyarországra. A párost természetesen hat gyermekük is elkísérte, akik a szemtanúk beszámolói alapján élvezték a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér délutáni forgatagát.

A Bors információi szerint a színész különleges védelmet kért: a fotósok rohama ellen állítólag rendőri erők is vonultak fel, amikor távoztak a reptérről. Brad testőre még meg is fenyegette a paparazzókat, ugyanis a páros azt szeretné, ha sokkal intimebben kezelnék magánéletüket.

„Ha közel jöttök az autókhoz, és megpróbáljátok lefényképezni őket, megnézhetitek magatokat az elkövetkező hónapban. Nem fogtok tudni többet fotózni, majd meglátjátok!” – hadonászott fenyegető szavakkal a színész Brutus névre hallgató testőre.

A Trója sztárja legújabb filmjét, a World War Z-t forgatja nálunk, melynek korábbi forgatási helyszínéül szolgált már Skócia és Málta is. A produkcióban Pitt mellett főszerepet játszik még a nőverő Matthew Fox is. Míg a munkálatok Kőbányán zajlanak, addig Angie a gyerekekkel valószínűleg II. kerületi bérelt villájukban pihen.

A páros legutóbb Jolie filmje miatt utazott hazánkba, akkor több hetet töltöttek itt. Az, hogy idén az egy hónapos forgatási időn kívül mennyit szeretnének nálunk lenni, még kérdéses, azonban lehetséges, hogy a szerencsések összefutnak a sztárpárral, ha az előkelőbb részeken portyáznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek