Starity

A főszerepben: Pink

2011. október 09. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pink örömmel mondott igent Stuart Blumbergnek, aki felkérte, szerepeljen első rendezésében. A sztár nemcsak énekes, anya, de mostanra színésznőnek is felcsapott.

hirdetés
A főszerepben: Pink

Pinket zenészként ismerte meg a világ, azonban aki nem szereti, még megkedvelheti, ugyanis Stuart Blumberg első rendezésében kapott szerepet, a Thanks for Sharing című filmben. Az énekesnő boldogan mondott igent a felkérésre. Aki nem tudná, Pink szinkronhang is volt már, a Spongyabob – a mozifilm egyik karakterének adta oda hangját.

A produkció eléggé érdekesnek és bizarrnak ígérkezik, mely problémákkal küzdő, terápiákra járók emberekről szól. Pink kék tincsekkel, kissé zavarodott szerepben tűnik majd fel a kamerák előtt.

Másik érdekesség, hogy Stuart Blumbergnek ez a film lesz élete első rendezése, és az rejtély eddig, hogy elbír-e a feladattal. Pink mellett még olyan nevek lesznek jelen a stáblistán, mint Gwyneth Paltrow és Mark Ruffalo, így biztos nem sikeredik rosszra a készülő film.


Fotó: Profimedia – Red Dot

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek