Starity

Marie Mai epilepsziás

2011. október 09. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marie Mai egy hete jelentette be, hogy súlyos beteg. Viszont azt nem tette hozzá, hogy nem egy gonddal küzd, hanem hárommal is.

hirdetés
Marie Mai epilepsziás

A napokban fény derült az énekesnő betegségére, ami nem csak egy dolog. Epilepsziás és légzés problémái vannak, és ha még ez sem lenne elég, ezt a cukorbetegség is fokozza. Marie Mai mindig is titokban szerette volna tartani, de saját bevallása szerint már nem bírt hazudni a rajongóinak. Ugyanannak a kanadai újságnak nyilatkozott, melynek betegségéről is beszélt:

„Epilepsziás vagyok, és légzés zavarom is van. Sajnos már majdnem egy éve cukorbetegséggel küzdök. A családomban, mint említettem, volt már efféle probléma, és három rokonom az életét is vesztette emiatt. Kissé én is tartok attól, hogy túlságosan is belebetegszem. Néha-néha már fulladozva köhögök, s már voltam is kórházban ezek miatt” – nyilatkozta az énekesnő elcsukló hangon.

Remélhetőleg – családtagjaival ellentétben – nem fogja életét veszteni betegségének köszönhetően, és szervezete is kibírja a nagyobb nyomást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek