Starity

Tupac családja perelne

2011. október 09. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tupac, a híres rapper szexkazettája nagy port kavart a Shakur családban. Az édesanya kijelentette, hogy bárkit beperelne, ha közzétennék a videót.

hirdetés
Tupac családja perelne

1991-ben egy házibuliban készült Tupacról egy szexvideó, amelyről mai napig nem tudni, ki készítette. De két nagy pornótársaság nem csügged, 150 ezer dollárt ajánlottak a családnak a kazettáért. Tupac édesanyja, Afeni Shakur elmondta a TMZ-nek, hogy senki sem kaphatja meg a felvételt, senkinek sem adhatják el.

„Tupac vagyonáról csak és kizárólag a család dönthet” – mondta a szóvivő. Sem a család, sem a TMZ nem engedi, hogy bemocskolják ezzel a kazettával a Tupacról kialakult képet. Afeni Shakur azt üzente a képviselőinek, hogy tartsák készenlétben a jogi csapatot, mert nem engedi senkinek, hogy kihozzák a kazettát.

Money B, a Digital Underground együttes sztárja is beszélt a nemrég kiszivárgott kazettáról. A TMZ utolérte a legendás rappert, aki ezt nyilatkozta: „Emlékszem arra a napra, amikor be voltunk rúgva, és arra is, hogy készült egy videó.”

Money B nem lepődött meg, hogy kiszivárgott a kazetta, nem tudja, ki készítette a felvételt, de minél előbb meg szeretné találni az illetőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek