Starity

Hamarosan érkezik Nicole új videója

2011. október 10. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Scherzinger belevetette magát a munkába, és már készíti legújabb videoklipjét, amely a Try With Me című számhoz készül.

hirdetés
Hamarosan érkezik Nicole új videója

A Pussycat Dolls együttes egykori énekesnője nem pihen 2011-ben. Ő lett az amerikai X-faktor egyik mentora, megjelentette szólólemezét, hamarosan Will Smith oldalán szerepel a Men In Black című film harmadik részében és mind e mellett már forgatja legújabb videoklipjét.

A Try With Me című szám a hírek szerint az első kislemez lesz az újra megjelenő Killer Love című albumról, amelynek a kiadását jövő Márciusra tervezik. A kisfilmet Xilitlaban veszik fel, és az első képei a napokban láttak napvilágot. Nicole a hófehér ruhájában a dzsungel közepén egyszerűen káprázatosan fest.


A fekete szépség legújabb klipjének helyszíne

A dal a Nervo ikrek nevéhez fűződik, akik már olyan slágerek létrejöttében működtek közre, mint a When Love Takes Over vagy a Put Your Hands Up (If You Feel Love) című számok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek