Starity

VV5: Gergőt is barátnője várja idekint?

2011. október 10. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Seherezádé már szabad préda, miután Claudio szakított vele, de kiderült, hogy Gergő mégsem olyan magányos a valóságban, mint állítja.

hirdetés
VV5: Gergőt is barátnője várja idekint?

A villa alfahímjét a hírek szerint idekint várja egy lány, akivel a beköltözés előtt ismerkedett meg. A fiú állítólag azért nem beszélt eddig a titokzatos Csilláról, mert csak a beköltözése előtt pár héttel ismerkedtek meg, és még nem alakult ki közöttük egy komoly kapcsolat.

Gergő egy barátja, Donát is megerősítette az információt az egyik napilapnak, bár ő állítja, hogy az említett lánnyal alig ismerik egymást. Melindának, a Villa ex-amazonjának azonban teljesen más véleménye van a dologról.

„Nagyon érdekes az ő kapcsolatuk Seherezádéval. Én hosszú időn keresztül nem is tudtam arról, hogy létezik ez a Csilla nevű lány, de amikor egy beszélgetés során kiderült, engem is nagyon meglepett. És megmondom őszintén, akkor felmerült bennem a kérdés, hogy mi van, ha Gergő ezt az egész Serivel való kalandot csak megjátssza. Nagyon sokszor úgy ölelkeznek, hogy közben Gergő kezében ott van az a labda, amit Csillától kapott” – mondta el a Blikknek a fekete démon.

Azt nem tudni, hogy Gergőre még most is vár a villa falain kívül az állítólagos szerelme, vagy már feladta a kapcsolatukat, akárcsak az olasz csődör. Mindenesetre a fiú népszerű testvére, Dukai Regina már bevallotta, hogy a szenvedélyes szőkét nem szívesen látná az öccse oldalán a valóságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek