Starity

Beyoncét ismét plágiummal vádolják

2011. október 10. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztusban már egyszer megvádolták a szexi énekesnőt lopással, de úgy tűnik nem tanult a hibáiból.

hirdetés
Beyoncét ismét plágiummal vádolják

Pénteken debütált Beyoncé legújabb videoklipje, a Countdown, és még aznap megjelent az első montázs videó, amely bemutatja, hogy melyik darab mozdulatait használta fel az énekesnő a kisfilm elkészítéséhez.

A legtöbb táncmozdulat nagyon hasonló Anne Teresa De Keersmaeker belga koreográfus darabjának mozdulataihoz. A klip társrendezője, Adria Petty még korábban egy interjúban beszélt ugyan arról, hogy különböző modern német koreográfiák adták az alapot a végül megálmodott tánchoz, de azt nem említette meg, hogy pontosan melyik darab mozdulatait használták fel.

Anne Teresa nem értékeli, hogy szó nélkül ellopták az általa megalkotott koreográfiát, és véleményét nem is rejti véka alá.

„Láttam iskolás gyerekeket is eltáncolni ezeket a darabokat. Az sokkal szebb volt” – magyarázta a hazájában nagy hírnévnek örvendő táncoktató.

A hölgyet az sem vígasztalja, hogy napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője használta fel a látottakat, ezért vádolja plágiummal őt. Beyonce menedzsmentje egyelőre nem reagált a vádakra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek