Starity

Nina Dobrev hálás az Alkonyatnak

2011. október 10. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sztárja szerint, ha nem létezett volna a Twilight, akkor ők se lennének ennyire ismertek.

hirdetés
Nina Dobrev hálás az Alkonyatnak

A The Vampire Diaries megjelenése óta a sorozatot mindenki a nagy elődjéhez, a Twilight-filmekhez hasonlítja. Az igazság az, hogy Lisa Jane Smith könyvei előbb láttak napvilágot, mint az Alkonyat-könyvsorozat, ennek ellenére a Twilight sikere alapozta meg a vámpírsztorik népszerűségét. Ezt Nina Dobrev, a The Vampire Diaries sorozat sztárja is így gondolja.

„Én hálás vagyok az Alkonyatnak. A sikere kikövezte az utat nekünk, és lehetővé tette számunkra ezt az egészet. Olvastam a Twilight-könyveket és a történetet lenyűgözőnek tartom. Megértem miért kattantak rá ennyien. Egyébként is jó barátságot ápolok néhány szereplővel, és a vámpíroknak össze kell tartania” – mondta el a sorozat Elenája egy interjúban.

A színésznő reméli, hogy a rajongók sem fogják már hasonlítgatni egymáshoz a két történetet, hiszen a Twilight és a The Vampire Diaries mitológiájában nagyon kevés egyezés van. Ami pedig a vérfarkasokat illeti... ők minden igazán jó vámpírtörténetben megtalálhatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek