Starity

Kiefer Sutherland új sorozatban

2011. október 11. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az első előzetes Kiefer Sutherland új sorozatához, a Touch-hoz.

hirdetés
Kiefer Sutherland új sorozatban

A Fox jövő tavasszal kezdi el vetíteni Kiefer Sutherland főszereplésével a Touch című sorozatot, ami rengeteg izgalmat ígér a nézőknek. Kitalálója az a Tim Kring, akinek nevéhez a Heroes című sorozat is fűződik.

Kiefer Sutherland szerepe szerint egy özvegy, egyedülálló édesapát, Martin Bohmot alakítja, aki nem tud kapcsolatot teremteni néma kisfiával, Jake-kel. Miután a gyereket több iskolából is kirúgják, egy szociális munkás látogatja meg a családot, hogy felmérje Jake (David Mazouz) állapotát. Minden megváltozik, amikor kiderül, hogy a kisfiú olyan dolgokat, összefüggéseket vesz észre, amiket senki más, és számokkal kommunikál a külvilággal. Ezután az édesapa felkeresi a Danny Glover által alakított Arthur Dewitt professzort, akivel elkezdik megfejteni Jake üzeneteit, melyek akár élet és halál kérdéséről is dönthetnek.

A sorozatban jelentős szerepet kapott még Gugu Mbatha-Raw, Karen David, Philip Shahbaz, David de Lautour, Massi Furlan és még sokan mások. Az első előzetes nemrég készült el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek