Starity

El Sevilla meglátogatja a Hangyát

2011. október 11. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új kiadással jelentkezik a spanyolok egyik kedvelt showműsora, az El Hormiguero, melynek vendége El Sevilla, a népszerű rocker lesz.

hirdetés
El Sevilla meglátogatja a Hangyát

A mai nap folyamán, főműsoridőben az Antena 3 csatorna által jegyzett El Hormiguero (A hangya) című showműsor Barcelonában új kiadással jelentkezik. A vicces műsorvezető, Pablo Motos pedig nem mással készít ezúttal interjút, mint a sokak által kedvelt rockerrel, a szintén humoráról elhíresült El Sevillával, a Mojinos Escozíos zenekar énekesével.

Miguel Ángel Rodríguez, ismertebb nevén Sevilla, egy humoros bemutatkozást és promóciót követ majd el az adásban, hiszen idén szeptember elején jelent meg a Mojinos Escozíosszal legújabb albumuk, a Mená Chatruá (Szex hármasban) a Warner Music gondozásában, ami alig egy hónap alatt már meglehetősen szép számban fogyott.

Ezen az új munkán, a zenekar 13. lemezén csak és kizárólag duetteket és trietteket hallhatunk. Több, mint 20 művész dolgozott az anyagon, úgy is, mint például Michael Rios, King África, David De María, Edurne vagy éppen Chenoa. Ezen a válogatásalbumon a banda igyekezett a 15 legjobb és legnépszerűbb dalt közösen újraértelmezni, átdolgozni és ezeket barátaikkal, neves művészekkel együtt megvalósítani.

A csapat egyébként már az 1200-as bűvös koncertszámon is túlvan, annyi helyre hívják őket egész Spanyolországban. A Mojinos Escozíos egyébként részben a magyar Irigy Hónaljmirigy megfelelője, hiszen mindkét banda igyekszik a humoros oldaláról megközelíteni a zenét. A különbség annyi közöttük, hogy a Mojinók leginkább csak rockzenét játszanak, rendkívül vicces szövegekkel, melyekhez természetesen minden esetben kacagtató videoklip is dukál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek