Starity

Christina Aguilera csúnyán meghízott

2011. október 11. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő azt állítja, hogy csupán a rossz kamerabeállításnak és kosztümnek köszönhető, hogy súlyosnak látszik néhány képen. nádszál vékony

hirdetés
Christina Aguilera csúnyán meghízott

Az elképesztő hanggal megáldott énekesnő karrierje kezdetén még túlságosan soványnak tűnt. A Genie In The Bottle című sláger idején még azon találgatások mentek, hogy nem küzd-e étkezési zavarokkal a fiatal, szőke lány. Ezt követően magára szedett néhány kilót, és a Stripped album kiadásánál már szexbombaként robbant be újra a köztudatba. 2008-ban adott életet első gyermekének, és úgy tűnik, azóta a kilók sem kímélik.

A 30 éves sztár a Michael Jackson-emlékkoncerten lesokkolta rajongóit. Az általában tökéletes külsővel színpadra lépő énekesnő most egy szénakazallal a haja helyén, és jó pár kiló felesleggel állt a popkirály tiszteletére rendezett gálán a színpadra. A fekete testhezálló body és a neccharisnya minden előnytelenségét megmutatta a ma már nem nádszálvékony pacsirtának.

Christina mindezek ellenére tagadja, hogy hízott volna, szerinte csak a megvilágítás és a fotósok munkája nem tükrözi vissza a valóságot. Hiába tehetséges, hiába utánozhatatlan, sajnos a kilók kegyetlenül látszanak az egykori tökéletes alakon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek