Starity

Robbie Williams ismét külön a Take Thattől

2011. október 11. 20:08   |   Szerző: dominikaszekeres

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg az X Factoron dolgozó Gary Barlow hivatalosan is megerősítette, hogy a Take That ismét négytagú együttes lett, mivel Robbie Williams újból a szólókarrierjére szeretne koncentrálni.

hirdetés
Robbie Williams ismét külön a Take Thattől

Gary Barlow megerősítette, hogy Robbie Williams ismét ott hagyja a Take Thatet. A 40 éves énekes ezekkel a szavakkal zárta a turnét: „Fantasztikus volt. Jól kijöttünk. Befejeztük a turnét. Mindannyian boldogok vagyunk. A rajongók eljöttek és jól érezték magukat. Ez annyira fantasztikus. Most Robbie csinál egy szólóalbumot, és minden visszatér a régi kerékvágásba.”

Az énekes boldogan mesélte, hogy mennyire örült, hogy a Take That újra élt, mint öttagú együttes.: „tökéletes véget ért” – tette hozzá. "Újra visszatérhetünk így, amikor csak akarunk. Rob a testvérünk, és ha bajban van vagy akar egy szabad évet úgy, hogy bárki is tudná, ki az a Robbie Williams, mi szívesen látjuk őt.

A Radio Times egy interjújában Gary azt is elmondta, hogy igazságtalan lenne azt mondania, hogy Robbie lenne az egyetlen nagy arc a csapatban, hiszen ő is az.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek