Starity

Cher Lloyd sosem volt átlagos

2011. október 12. 10:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher Lloyd elárulta, mielőtt a tévéképernyőre került, sokáig senki sem értette meg, mert mindig is kilógott a sorból.

hirdetés
Cher Lloyd sosem volt átlagos

Cher Lloyd csupán csak egy éve robbant be a köztudatba, a brit X Factorban nyújtott szereplésével. A mindössze 18 éves lány a negyedik helyezést érte el a műsorban, és már két önálló videoklipje is megjelent. Cher most elárulta, nem voltak könnyű iskolás évei, ugyanis mindig kilógott társai közül.

„Mindig is különc voltam egy kicsit. Egy voltam a furcsa gyerekek közül. Én voltam az a lány az iskolában, akit a szülők hibáztattak, ha a gyerekük valami rossz dolgot csinált” – mesélte a még mai napig is különcnek titulálható énekesnő.

Azonban a lány egy percig sem próbált megváltozni, ugyanis azt vallja, hogy egyedi stílusa azt fejezi ki, hogy ő nem egy előre megalkotott figura. Cher azt sem bánja, hogy nem az a tipikus szépség, mert szerinte kellő igyekezettel bárki tud jól kinézni: „Nem mindenki van megáldva a szépséggel. Meg kell dolgoznunk érte.”

A 18 éves Lloyd azt is elmondta, hogy bár fiatalon érte a hirtelen jött hírnév, ő egy cseppet sem változott meg, és még mindig az a lány, aki előtte volt: „Nem különbözöm attól, aki régen voltam. Még mindig hazamegyek, és normális dolgokat csinálok, ahogy mindig is tettem” – nyilatkozta a We Love Pop magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek