Starity

Less be a kulisszák mögé Bieberrel!

2011. október 12. 16:04   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber betekintést enged legújabb videoklipje forgatásának kulisszái mögé.

hirdetés
Less be a kulisszák mögé Bieberrel!

Nemrég számoltunk be arról, hogy Justin Bieber különleges, karácsonyi albummal kedveskedik rajongóinak – már novemberben! Azonban az ünnepi hangulatra még ennyit sem kell várni, ugyanis az első kislemez, a Mistletoe már október 17-én érkezik. Azonban Bieber addig sem hagy nyugtot, és megosztott egy videót, amelyen a klip felvételi munkálatai közé nyerhetnek betekintést az érdeklődők.

A forgatások Tennessee-ben zajlottak, és a fiút barátnője, Selena Gomez is elkísérte. Ez a helyzet azért is lehetett érdekes, mert Justin a klipben egy másik lánnyal romantikázik, akivel később intenzív csókot is vált. Úgy látszik, a két fiatal között teljes a bizalom, és Selena még akkor is támogatja szerelmét, ha egy jó klip érdekében éppen egy másik lány szájára van szükség.

Justin igen bizakodóan tekint a dalra, úgy gondolja, hogy rajongói imádni fogják, és minden karácsonykor ezt fogják énekelni. A jövőt ugyan még mi sem láthatjuk, azt biztosan tudjuk, hogy Bieber elvetemült rajongóit tekintve az is elképzelhető, hogy nemsokára a Mistletoe lesz az új Kiskarácsony, nagykarácsony.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek