Starity

Ryan Gosling rendezni akar

2011. október 12. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészre nagy hatással volt George Clooney a The Ides of March című film forgatásán, és kiderült, hogy ő is szívesen átállna a kamera túloldalára.

hirdetés
Ryan Gosling rendezni akar

Ryan Gosling is beállna azon színészek sorába, akik már rendezőként is tevékenykednek. Nem is olyan régen ugyan még azt mondta, hogy kiszállna a filmiparból, de úgy tűnik, meggondolta magát. A fiúra nagy hatással volt George Clooney munkája, akivel a The Ides of March című film forgatásán dolgozhatott együtt. A fiatal sztár a felvételek során jött rá, mennyire nehéz is lehet összeegyeztetni a két folyamatot.

„Szeretnék rendezni. Ezért is örültem, hogy Clooney-val dolgozhatok. Így láttam, hogyan is működik ez az egész. Szinte hihetetlen volt, amit művelt. Nem hiszem, hogy nekem is ennyire könnyen menne. Olyan volt, mint Keanu Reeves a Mátrixban” – mesélte el az MTV Newsnak a színész.

Ryan azt is elárulta, hogy felnéz az őszülő halántékú kollegájára, és szeretné, ha egyszer az ő neve is annyit érne a szakmában, mint Georgé. A The Ides of March című film 2011. október 28-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek