Starity

Heather Morris már próbálta lánnyal

2011. október 12. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee szőke sztárjának a valóságban is volt már szerencséje saját neméhez, de rájött, hogy inkább a férfiak érdeklik.

hirdetés
Heather Morris már próbálta lánnyal

A Glee szőke szépsége a Seventeen magazinnak mesélt arról, hogy nem áll tőle távol Brittany szerepe, és egyáltalán nem esik nehezére csókot váltani kolleganőjével, Naya Riverával, hiszen már az életben is volt szerencséje kipróbálni, milyen is egy barátnőnek nyelves puszit adni.

„Főként a fiúk figyelmét akartuk felkelteni a középiskolában, és akkor csináltuk. Legelőször akkor fordult elő, mikor kíváncsiak voltunk a barátnőmmel. Pedig nem is a legjobb barátnőm volt, mégis kipróbáltuk” – vallotta be szégyenlősen Heather az interjú során.

Miss Morris azóta rájött, hogy a férfiak mellett érzi magát boldognak, de örül, hogy Brittany szerepében kicsit kibújhat a bőréből. A Seventeen magazin következő számában arról is beszél a fiatal sztár, hogy a táncba menekült nehéz gyermekkora elől, hiszen édesapját 14 éves korában veszítette el. Nehezen dolgozta fel a tragédiát, de édesanyjával emiatt sokkal közelebb kerültek egymáshoz.

Heather a tánctudását egyébként a Glee sorozatban is kamatoztatja, hiszen éppen a legújabb epizódok egyikében táncolja körbe a középiskolát a Run The World című Beyoncé-szám feldolgozására.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek