Starity

Salma Hayek nem plasztikáztat

2011. október 12. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem tervezi, hogy valaha is botox kezelésen vesz részt, mert elégedett a vonásaival és a hideg rázza a tűtől.

hirdetés
Salma Hayek nem plasztikáztat

Salma Hayek hiába érte el a 45 éves kort, még mindig csodásan néz ki. A rossz nyelvek azt beszélik, hogy mindez plasztikai sebésznek köszönhető, de a hölgy az elmondása szerint, még soha nem feküdt kés alá, és nem is tervezi, hiszen a hideg rázza a sebészektől és a tűtől is.

„Mikor 16 voltam 19 évesnek néztem ki. 19 évesen 25-nek gondoltak. Szerencsére ezután már 25 évesnek néztek még 35 éves koromban is. Persze az is fontos, hogy ápold a bőrödet, hiszen ha nem teszed, akkor egy nap arra ébredsz, hogy tele vagy ráncokkal. Nem folyamodtam a botox segítségéhez. Megőrülnék tőle, hogy egy tűvel közelednek az arcom felé. Inkább krémekkel ápolom. Jó illatuk van, és kikapcsolódást nyújt ez a folyamat. Azt még nem tudom, hogy ha ez már nem fog hatni mit csinálok. Megnézzük meddig tudom még folytatni.” – mondta el a Latina magazinnak a sztár.

Salma egyébként már nem a szépségét tartja a legfontosabb dolognak az életében, hanem 4 éves lányát, Valentinat. Miatta döntött úgy, hogy többnyire feladja a munkáját is. A színésznő szerint az ő életcélja az, hogy anya és feleség legyen, és jelenleg ez tökéletesen boldoggá is teszi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek