Starity

Rajongóinak él Demi Lovato

2011. október 13. 08:08   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi a Seventeennek adott legutóbbi interjújában arról beszélt, miként sikerül lépést tartania rohanó életmódjával, és hogy jut ideje magára szoros időbeosztása ellenére is.

hirdetés
Rajongóinak él Demi Lovato

Demi Lovato körül felpörögtek az események mostanában: nemrég adta ki legújabb albumát (ami nem mellesleg hatalmas siker lett), és most szívét-lelkét beleadva koncertezik, miközben teljes erőbedobással dolgozik új kislemezén. Ám az énekesnő nem hagyja, hogy az őrület magával sodorja – elmondta, mit tesz, hogy mozgalmas életmódja mellett kiegyensúlyozott maradjon.

„Hogy ilyen őrület közepette erős és egészséges maradjak, számomra nagyon fontos, hogy megtaláljam az egyensúlyt a munka és a szabadidő között. Imádom, amit csinálok, ezért néha nagyon nehéz különbséget tenni! De hogy biztosan legyen időm magamra, legtöbbször a családomra, a barátaimra és a rajongóimra gondolok, akik támogatnak, bármi történjék – ez az a megingathatatlan szeretet, ami segít, hogy nyugodt maradjak, és tudjak koncentrálni” – mesélte a Skyscraper énekesnője.

Miss Lovato azt is elárulta a magazinnak, mit tesz abban az esetben, ha a sok stressz vagy fellépés miatt megterheli a hangját: „Mindig sok mézes teát iszom. Szerencsére a tánc és a mozgás is segít, hogy egészséges és boldog legyek. Mivel a fellépések sok energiát igényelnek, odafigyelek, hogy eleget egyek, és rendesen kialudjam magam.”

Demi arra is kitért, hogy a sok fáradság ellenére mennyire szereti a munkáját. „Igazán áldottnak és szerencsésnek érzem magam, amiért ezt csinálhatom nap mint nap, és ha bármikor kimerült vagyok, emlékeztetem magam, hogy a rajongóim előtt való fellépésért minden nehéz nap megéri!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek