Starity

Katherine Heigl visszatér a tévébe?

2011. október 13. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke színésznő visszatérne a televíziózáshoz, de a rajongók legnagyobb bánatára csak producerként jegyezné a The CW új sorozatát.

hirdetés
Katherine Heigl visszatér a tévébe?

A The CW televízió tervbe vette, hogy a jövő évben adására tűzi azt a sorozatot, amit a Grace Klinika egykori szőke üdvöskéje fémjelez nevével, de csak, mint producer. A sorozat a Trending címet viseli jelenleg, és Cynthia Langston 2006-os regényén alapulna.

A sztori röviden egy fiatal lányról szól, aki állást kap egy reklámcégnél, és így valóra válik az álma. Természetesen a történet magába foglalná a karrierista életmód buktatóit, és a szerelmi szálak sem alakulnak majd olyan egyszerűen, mint a lány tervezi.

Sajnos a főszerepet nem Miss Heigl fogja alakítani, de akinek hiányzik a képernyőről a színésznő annak a Szilveszter Éjjel boldogságot hozhat, hiszen a parádés szereposztásban ő is feltűnik. 2012-ben pedig szintén a mozivásznon láthatjuk újra, a The Wedding című vígjátékban Robert De Niro és Amanda Seyfried oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek